Rubrika blogu

Skóre a měření

Skóre je výsledek v tom, co je (pro Vás) důležité. Je důležité někoho „porazit“? Máte měření, kolikrát jste někoho porazili? Je důležité zvítězit sám nad sebou? Máte měření kolikrát jste to dokázali? K výsledkům a skóre vždy vede nějaká Cesta. Poznejte a měřte, co potřebujete a co je na Cestě, po níž kráčíte, užitečné. Na blogu najdete příklady, inspiraci a souvislosti.

Cesta k cíli – Count Up a Count Down?

Cesta k cíli – Count Up a Count Down?

Kolik toho máte za sebou? A kolik toho máte před sebou? Co z toho je důležitější vědět? I takto lze charakterizovat naši životní Cestu k cíli Měřit to, co se na ní děje, znamená poznávat své životní skóre. Článek se těchto dvou pohledů na dosažení cílů dotýká. Čeho jsme dosáhli od startu a co zbývá udělat do cíle.

číst více

Vítejte na blogu

Jmenuji se Libor Friedel. Inspiruji ostatní k tomu, aby byli lepšími lídry, schopnými vést sebe i druhé, byli architekty smysluplných strategií, opřených o vhled do situace, své Dary a silné stránky. Věřím, že tak lze zlepšit skóre výsledků, výkonnosti a úspěchů každého z nás a naplnit potenciál excelence na Cestě jednotlivce i organizace. 

Blog propojuje zmíněná témata a doplňuje mou „off-line“ práci s lidmi a organizacemi v roli konzultanta, kouče a lektora. Dávám do ní své SRDCE.

Je mi ctí, a děkuji, že jste mezi čtenáři a odběrateli novinek z blogu. Sledujte také informace na sociálních sítích.

E-book ZDARMA

Rubriky blogu LF

Prozkoumejte jednotlivé kategorie blogu. ZÍSKÁTE INSPIRACI k různým fázím a krokům své vlastní Cesty, po níž kráčíte jako jednotlivec a/nebo organizace.

Share This