Rubrika blogu

Strategie

Kudy jít? Jakou Cestu si vybrat? Tu prošlapanou nebo takovou, kterou je třeba teprve prošlapat? Má vést „rovnou za nosem“ nebo oklikou přes úžasná místa? S kým chcete jít? Koho na ni chcete potkat? Strategie je volba Cesty pro lídry.

Úspěch má mnoho podob. Bývá výsledkem úspěšných strategií, v kontextu prostředí. K dobrému životu vede dobrá osobní strategie. K úspěchu organizace se lze dobrat skrze úspěšnou organizační strategii. Články v této rubrice zahrnují tipy, náměty, inspirace a zkušenosti pro individuální i organizační strategii.

Vypracování vize a strategie podle APQC

Vypracování vize a strategie podle APQC

Vize a strategie a jejich utváření jsou procesem. Podle rámce APQC pro klasifikaci procesů jsou výchozím procesem a základem pro další procesně uspořádané činnosti. Podívejte se co, se pod nimi konkrétně skrývá a stáhněte si celý Rámec pro 13 procesních kategorií v češtině.

číst více

Vítejte na blogu

Jmenuji se Libor Friedel. Inspiruji ostatní k tomu, aby byli lepšími lídry, schopnými vést sebe i druhé, byli architekty smysluplných strategií, opřených o vhled do situace, své Dary a silné stránky. Věřím, že tak lze zlepšit skóre výsledků, výkonnosti a úspěchů každého z nás a naplnit potenciál excelence na Cestě jednotlivce i organizace. 

Blog propojuje zmíněná témata a doplňuje mou „off-line“ práci s lidmi a organizacemi v roli konzultanta, kouče a lektora. Dávám do ní své SRDCE.

Je mi ctí, a děkuji, že jste mezi čtenáři a odběrateli novinek z blogu. Sledujte také informace na sociálních sítích.

Rubriky blogu LF

Prozkoumejte jednotlivé kategorie blogu. ZÍSKÁTE INSPIRACI k různým fázím a krokům své vlastní Cesty, po níž kráčíte jako jednotlivec a/nebo organizace.

Share This